Перфектните, ярко бели зъби са на мода в момента и

...
Перфектните, ярко бели зъби са на мода в момента и
Коментари Харесай

„Шегата ми с пуешките зъби се обърка ужасно – хората са ужасени от новия ми външен вид“

Перфектните, блестящо бели зъби са на мода сега и доста хора избират да пътуват до Турция, с цел да си оправят скърцането на ниска цена - само че една жена беше избрана за новия й комплект.

Те обаче не знаеха, че всичко е част от занимателна смешка, която тя реши да направи, убеждавайки мнозина, че нейните големи и светещи зъби в действителност бяха външният тип, който тя искаше и за който беше платила – оставяйки мнозина да се ядосат с нея, казвайки, че има потребност от още „ почтени “ другари, които да й кажат истината за зъбите й.

32-годишната Мейзи Смит беше обезверена да покаже на почитателите си в TikTok своите блестящи нови зъбни протези, тя разгласява видео, в което се фука с тях. Но във видеоклипа си, който събра над 3,5 милиона гледания, тя твърди, че процедурата се е объркала.

Мейзи продължаваше да мами хората, като продължаваше да твърди, че зъбите й са същински в поредност от видеоклипове за всекидневието й - и хората се влюбиха в това въже с кука и грузило. За нейна огромна изненад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР