Перфектната си фигура Деси Слава показа още през септември в

...
Перфектната си фигура Деси Слава показа още през септември в
Коментари Харесай

Деси Слава отслабна драстично: Имах хормонални проблеми, овладях ги с медикаменти

Перфектната си фигура Деси Слава сподели още през септември в клипа към новия си дует с Азис „ Брутален ”, в който дори е много поразголена .

Още тогава певицата изглеждаше много изменена, само че се появиха подозрения, че може да се е вталила в клипа чрез известни стратегии за видео обработка. Преди дни обаче Деси Слава блесна с къса черна рокля, прилепнала по тялото й, в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” и това разреши на феновете на Би Ти Ви да се убедят в забележителния й напредък в битката с непотребните килограми.

„ При предходното си посещение споделих, че имам хормонални проблеми. Просто ги овладях с лекарства. Чувствам се по-добре ”, отвърна Деси Слава на комплимента на водещия, че наподобява впечатляващо и е в страхотна форма.

Въпреки че роди сина си Борис през декември, 2017 година, хитовата изпълнителка дълго време не можеше да смъкна насъбраните килограми по време на бременността. Това, несъмнено, се трансформира в мотив за периодически публикации, в някои от които се намекваше, че Деси Слава надали не похапва повече и по тази причина не отслабва. „ Хора, аз не хапвам доста ”, показа певицата в тази връзка през декември, предходната година. Деси Слава е виждала името си и в реклами на лекарства за намаляване. Не е правилно, не съм взела участие в такива, подчертавала е певицата нееднократно, която дори е уверена във нездравословното влияние на сходни медикаменти. Самата тя в никакъв случай не е употребила такива. Тези, които се наложило да приема, са свързани с хормоналния дисбаланс в организма й, поради което точно дълго време не можеше да отслабне. Затова и певицата до неотдавна избягваше да се появява на тв екрана.

„ В един миг си споделих, че би трябвало да се обичам такава, каквато съм, да се приема, тъй като може и в никакъв случай да не отслабна. И би трябвало да се харесам някак си и би трябвало да приема, че това съм аз. Но истината е, че тези килограми са вследствие на дребни или по-големи хормонални обърквания в организма ми ”, показа Деси Слава в края на предходната година. След като взела ограничения и почнала да лекува с лекарства хормоналния дисбаланс в организма си, всичко си пристигнало на мястото и певицата бързо възвърнала съвършената си визия.

Според източник на „ Уикенд ”, се касае за прословутите инжекции „ Оземпик ”, които се бият в корема един път седмично. Те са предопределени за тежки форми на диабет, само че е допустимо да се ползват и при хормонално комплициране.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР