PEPSI отправя интересно предизвикателство към жителите и гостите на Варна.

...
PEPSI отправя интересно предизвикателство към жителите и гостите на Варна.
Коментари Харесай

PEPSI с интересно предизвикателство към варненци | На 25 и 26 юли, кампанията „Предизвикателството на PEPSI” ще бъде в морската столица

PEPSI насочва забавно предизвикателство към жителите и гостите на Варна. Това ще се случи на 25 и 26 юли от 14:00 до 20:00 ч. в Приморския парк наоколо до летния спектакъл в града по време на първата за България маркетинг акция с обръщение „ Приеми предизвикването на PEPSI ”.

Пилотното издание на самодейността в страната се организира в 6 града и включва минимум 22 събития и интензивности по време на едни от най-горещите летни фестивали. Целта на акцията е да провокира потребителите напълно да се доверят на вкусовите си желания, като вземат присъединяване в кьорав тест на две кола питиета, едната от които е PEPSI, и споделят коя им харесва повече. Кампанията се радва на огромен интерес в интернационален проект и все още е осъществена в над 30 страни с съвсем 3 милиона участници, болшинството от които са избирали усета на PEPSI като желан по време на слепите проби.

Обиколката на „ Предизвикателството на PEPSI ” в България стартира в края на юни тази година по време на третото издание на Midalidare Rock Festival и ще продължи до края на август. В програмата ѝ бе включена и София, където потребителите тестваха сетивата си на разнообразни местоположения, в това число и по време на първия концерт на Gucci Mane в България. Освен столицата, пътуващото предизвикателство посети Пловдив и Бургас. Информация за идните събития можете да намерите на формалния уебсайт на акцията -.

„ С „ Предизвикателството на PEPSI “ желаеме да установим директен контакт с нашите консуматори във Варна, отвън обичайните информационни канали. Приканвам жителите и гостите на града да посетят кътовете ни и да тестват сетивата си, като всеки участник ще получи дребен подарък за спомен от прекарването. 2022 година беше рекордна за PEPSI като пазарен дял от стъпването на марката на българския пазар. Вярваме, че акцията ще разсъни интереса на варненци и ще реализира позитивни резултати и в този прелестен морски град “, сподели Анна Кираджиева, маркетинг управител на Куадрант Бевъриджис – формалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР