“Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го

...
“Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го
Коментари Харесай

Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го потърсил за подкрепа.Очевидно е, че служи на Сглобката

“Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го потърсил за поддръжка.Очевидно е, че служи на Сглобката.С него бяха водени диалози още при започване на акцията и той даде обещание да изтегли Деян Николов, в случай че социологическите изследвания покажат, че е след Ваня. ” Това написа във фейсбук икономистът Даниела Пенкова.

Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го потърсил за поддръжка.Очевидно е, че служи на Сглобката

“Излязаха таман две такива изследвания, само че той не го отдръпна, та се наложи втори диалог. На него отново излъга, че не можело да дръпне Деян, тъй като нямало да се хареса на поддръжниците му, само че пък след първия тур щял да поддържа Ваня.Не единствено не го направи, само че и непосредствено прикани да се гласоподава за Терзиев ”, написа още тя.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

При Ризова Пепейкин излъга, че никой от екипа на Ваня не го бил потърсил за поддръжка. С него бяха водени диалози още при започване на акцията и той даде обещание да изтегли Деян Николов, в случай че социологическите изследвания покажат, че е след Ваня.
Излязаха таман две такива изследвания, само че той не го отдръпна, та се наложи втори диалог. На него отново излъга, че не можело да дръпне Деян, тъй като нямало да се хареса на поддръжниците му, само че пък след първия тур щял да поддържа Ваня. Не единствено не го направи, само че и непосредствено прикани да се гласоподава за Терзиев.
Пепейкин от самото начало игра за ПП-ДБ и цялата му акция беше против Григорова. Очевидно е, че служи на Сглобката, не се връзвайте на дебелооките му неистини. Дано най-малко добре да е осребрил и скоро да се изнесе на Бахамите.

“Денков явно е “сламен ” човек отпред на страната ”

“Денков явно е “сламен ” човек отпред на страната. Това държавно управление е нездравословно и неспособно и би трябвало да подаде оставка. ” Това съобщи по-рано водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов в ефира на bTV.

“Днес, когато ГЕРБ и Движение за права и свободи не влязоха в Народното събрание, се видя кой ръководи страната. Това не са ПП-ДБ. Денков явно е “сламен ” човек отпред на страната. Това държавно управление е нездравословно и неспособно и би трябвало да подаде оставка. ”

“Ваня Григорова наподобява на план на американското посолство ”

“Ние не бяхме търсени за поддръжка от страна на госпожа Григорова.В хода на акцията забелязахме класическите първи проблясъци на план – едно лице, на което се основава добър медиен комфорт с обилна медийна и рекламна акция. Това го видяхме и с “Продължаваме смяната ” и “Български напредък ”. От опит ние знаем, че когато едно нещо наподобява на план, държи се като план и приказва като план, значи е план. Това нещо могат да създадат единствено притежателите на страната – американското посолство, съобщи Костадинов. Времето ще покаже дали тя е подобен план, добави той.

Проект, на който Българска социалистическа партия е донор

“Това може би ще стане следващият план, на който Българска социалистическа партия е донор – преди този момент такива бяха плановете на Стефан Янев и Кирил Петков. Като виждам реакцията на Корнелия Нинова, може би има някакви търкания сред нея и Ваня Григорова. Проверката на времето е доста значима. Ние към този момент девета година работим независимо и в никакъв случай не сме имали медийна поддръжка като на Ваня Григорова ”, добави той.

Той отхвърли изказванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че “Възраждане ” са преговаряли с ПП-ДБ за поддръжка на втория тур на локалните избори.

“Малко ми е смешно, господин Борисов ръководи с ПП-ДБ, би трябвало да се радва, в случай че е имало такива договаряния. Той ревнува ли, какво, не мога да го схвана.В тази ситуация  станахме очевидци на разбъркване на пластове, в което ГЕРБ загуби, само че ПП-ДБ не завоюва. Картата на България стана извънредно шарена ”, разяснява Костадинов.

Още вести четете в категория България.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР