Пеперудите са символ на свобода и красота. Нашето подсъзнание ги

...
Пеперудите са символ на свобода и красота. Нашето подсъзнание ги
Коментари Харесай

Само за дами: Тест с пеперуди разкрива характера

Пеперудите са знак на независимост и хубост. Нашето подсъзнание ги възприема по доста разнообразни способи. То проучва техните цветове, форми и композиции, без да осъзнаваме какво значи това. Този занимателен личностен тест ще ти помогне да схванеш какъв вид човек си съгласно определената от теб пеперуда. Разгледай картинката и се стой на тази, която ти подхожда най-вече.

Пеперуда номер 1 - ти си сензитивна, почтена

и доста сантиментална. Показваш съчувствие към доста хора, даже и на тези, които не познаваш, тъй като постоянно се поставяш на тяхно място. Ти си доста прочувствена и постоянно се интересуваш от потребностите и възприятията на други хора - толкоз, че от време на време пренебрегваш своите лични. Да помагаш на другите е в твоята природа и си подготвена незабавно да се втурваш да " спасяваш ” някого.

Пеперуда номер 2 - ти си преклонен

и съразмерен човек. Имаш доста спокоен темперамент и земна персона. Думата, която може да те дефинира, е " баланс " и се опитваш да го приложиш във всеки аспект от живота си. Смяташ, че поддържането на баланс сред персоналния и професионалния ти живот е идеално за психологичното ти здраве. Убедена си, че съвършеният баланс е ключът към щастието.

Пеперуда номер 3 - ти си креативна душа

и виждаш хубостта във всичко. Харесва ти да анализираш всичко, даже когато не е нужно. Това също те прави доста логически човек и множеството хора те считат за доста зряла. В работата си харесваш съвършенството и предпочиташ да пропуснеш краен период, в сравнение с да се примириш с нещо приблизително в точния момент. Това те прави работохоличка, само че не се притесняваш, тъй като обичаш това, което правиш.

Пеперуда номер 4 - ти си амбициозна

В учебно заведение са те описвали като най-успешната. Не наложително като някоя, който ще стане доста богата, а като амбициозна, проведена и постигаща задачите си. Вярваш, че имаш някаква цел, и си подготвена да я намериш и да я надминеш, тъй като това дефинира личността ти. Не обичаш мързеливостта и общуваш с работливи хора, тъй като това ви свързва.

Пеперуда номер 5 - ти си положително настроена,

жизнерадостна и въодушевена. Намираш наслада във всичко, което правиш, и постоянно виждаш позитивната страна във всяка обстановка. Твоята фантазия и цел е да преживееш колкото се може повече неща, тъй като вярваш, че това е същинското значение на живота. Един от най-големите ти страхове е отегчението.

Пеперуда номер 6 - ти си човек на логиката

Хората към теб постоянно идват при теб за почтени и градивни препоръки или рецензия, тъй като знаеш по какъв начин да разделяш страстите си от дадена обстановка. Освен това поставяш морала на първо място. Винаги се стремиш да направиш вярното нещо, тъй като да имаш чисто схващане е едно от нещата, които цениш най-вече.

Източник: Dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР