Пепелта: Бен Стоукс казва, че Англия не пренебрегва традиционните напитки

...
Пепелта: Бен Стоукс казва, че Англия не пренебрегва традиционните напитки
Коментари Харесай

Човек, който обиди на расова основа съдията по крикет Маджид Хак по време на мач в Грийнок, глобен с £400

Пепелта: Бен Стоукс споделя, че Англия не подценява обичайните питиета след сериите с Австралия

„ Вие без подозрение сте наясно с публичното отвращение, което провокират сходни мнения.

„ Расистките мнения не са допустими за обществото в наши дни и евентуално в никакъв случай не са били.

„ Те в никакъв случай не са допустими в обществото, тъй че би трябвало да отбележа това със забележителна финансова глоба. “

Прочетете повече:
Крикет Шотландия се провали на съвсем всички проби за институционален расизъм, отчет намира

Шерифът сподели, че признава, че това е бил еднократен случай и че Макгрегър, от Грийнок, е предложил да се извини на съдията.

Той сподели, че би наложил £ 600 санкция, само че я понижи на £400 като самопризнание за ранното признание на виновността на Макгрегър.

Но той сподели, че сумата ще бъде „ забележителна “ финансова глоба за Макгрегър.

Макгрегър, 64, добре прочут някогашен състезател в шотландския клуб по крикет, изпълняваше ролята на голмайстор в деня на случая, който се случи по време на мач от WDCU Premiership One сред домашния клуб Greenock и Stenhousemuir.

Aidan Gallagher, представляващ McGregor, сподели пред съда, че случаят е „ нетипичен “ за неговия клиент, който предложи „ откровено опрощение “ за казаното от него.

Той сподели: „ Той съжалява от все сърце. Той изцяло приема, че е било непростимо и е имало доста обилни последствия за него.

„ Той беше зает с Крикет Шотландия в продължение на доста години и това към този момент е краят, той няма да има повече присъединяване в крикет. „

Предишни обвинявания от господин Хак и различен някогашен интернационален национал, Касим Шейх, доведоха до самостоятелен обзор, който предходната година заключи, че практиките на ръководство и управление на Крикет Шотландия са институционално расистки.

Работа от този момент е подхванато за справяне с констатациите и дейностите, предложени от отчета „ Промяна на границите “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР