Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са сред водещите алткойни,

...
Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са сред водещите алткойни,
Коментари Харесай

Пропуснали сте последната крипто вълна? Разгледайте PEPE, VC Spectra и Curve DAO преди да поскъпнат

Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са измежду водещите алткойни, които се намират в срив заради мечите настроения.

И въпреки всичко, като се има поради спекулативният темперамент на първия и преобладаващата роля на втория в DeFi фирмите, анализаторите считат, че в бъдеще може да се стигне до напредък.

Междувременно VC Spectra (SPCT) влиза в ролята на мрачен кон с още по добър капацитет . Останете тук, с цел да научите по какъв начин да постигнете непрекъсната възвръщаемост , инвестирайки в най-новите блокчейн и софтуерни стартъпи.

Първо ще погледнем към съответните вести за монетата Pepe. След това към прогнозите на специалистите.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Акаунтът на Pepe (PEPE) в Telegram е хакнат

Съобщава се, че каналът в Telegram за меме монетата Pepe е бил хакнат и употребен за пробутване на измами и разпространяване на дезинформация. Освен това китовете на монетата Pepe към този момент са почнали да продават големи количества токени заради възходящата липса на доверие в плана.

Последната сага стимулира продавачите още повече, като неотдавна PEPE доближи исторически най-малко от $0.00000065 . Това затвърждава тезата, че PEPE е по-спекулативен от другите меме токени. И въпреки всичко, въпреки и много малко евентуално, някои прогнози за монетата PEPE загатват за оптималната цел от $0.0000150 , към 2 пъти по-висока от актуалната ѝ цена.

Сега към VC Spectra (SPCT) , предлагаща действителна функционалност и реален капацитет за бъдеща стойност.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

VC Spectra (SPCT), неудържима мощ в ръководството на активи

VC Spectra (SPCT) е крипто-базиран протокол за ръководство на активи за нововъзникващи блокчейн и софтуерни предприятия . Платформата ще работи с техните екипи за основаване на спомагателна стойност, което ще докара до най-висока възвръщаемост за вложителите .

Всеки план на VC Spectra (SPCT) минава през интензивна сложна инспекция, като се подсигурява, че се избира единствено “ “.

Нека разгледаме най-хубавите характерности на VC Spectra (SPCT) :

  • За разлика от други хедж фондове или мениджъри на активи, не се ползват минимални депозити .
  • VC Spectra (SPCT) отстоява обществено и етично виновни полезности в своите интервенции и финансирани компании.
  • Протоколът употребява смарт контракти , с цел да предлага бистрота и да извършва нужните функционалности за ръководство на активи без човешка интервенция .
  • VC Spectra (SPCT) употребява логаритми за машинно образование в своя набор от усъвършенствани тактики за търговия .

Човек може да се причисли към VC Spectra (SPCT), като има функционалния токен SPCT, с спомагателни екстри като достъп до извънредни отстъпки за нови ICO-та, право на глас и дивиденти от месечните облаги на VC Spectra.

В стадий 3 на предварителната си продажба SPCT е разполагаем на цена от $0.033 . След това, когато платформата започва публично, токенът ще бъде с 220% по-скъп с нова цена от $0.080 .

И най-после, дано се потопим в новините за Curve DAO (CRV).

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Curve DAO (CRV) спада до най-ниското си равнище от началото на годината на фона на евентуални по-нататъшни ликвидации

След опустошителната детонация от юли, довела до загуби за милиони долари, стана ясно, че създателят на Curve DAO (CRV) Майкъл Егоров има тонове задължения . Сега данните за веригата от PeckShieldAlert демонстрират необикновени транзакции , свързани с водача на Curve DAO (CRV).

Информацията допуска приток на токени на Curve DAO (CRV) в Binance, за който мнозина допускат, че е обвързван с дълга на Егоров от $100 милионa в постоянни монети. Данните от IntoTheBlock за 17 тържища също удостоверяват солидни поръчки за продажба към равнището от $0.37 – точката, в която търговците възнамеряват да унищожават Curve DAO (CRV).

Според множеството прогнози, даже и Curve DAO (CRV) да се опита да направи бичи поход до края на 2023 година, тя може да доближи единствено $0.70 .

Като цяло е ясно, че фундаменталните индикатори на Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са мрачни. Така че за какво да не диверсифицирате към VC Spectra (SPCT), представяща доста повече бичи сигнали през тази година.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР