Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка Магнитски е

...
Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка Магнитски е
Коментари Харесай

Пиарката на „Промяната“ в списъка „Магнитски“ и съдружник на Васил Божков – Черепа

Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име участва в листата „ Магнитски " е съучастник на Диана Дамянова в рекламната организация " Д енд Д - организация за връзки и изследване на обществвеността " АД.

Именно Диана Дамянова провежда рекламата на Асен Василев и Кирил Петков, а Лидия Колева е техен формален пиар. Лидия Колева е служителка в организацията " Д енд Д " на Дамянова.

Проверка на „ Гласове " в Търговския указател сподели, че Пепа Гроздева е член на Съвета на шефовете в организацията на Дамянова. Те са дружно най-малко от 10 години. Същевременно името на Гроздева попада в разширения спикък на асоциираните лица, които попадат или евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на министерството на финансите на Съединени американски щати. Списъкът бе оповестен на 15 юни от Асен Василев и финансовото министерство, което оглавяваше тогава.

За „ асоциирани лица " се считат „ всички съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор " на компании и организации, които са „ притежавани, следени или ръководени през последните 5 години " от Делян Пеевски или Васил Божков.   

Така пиарката на „ смяната “ Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа. Името й може да бъде забелязано като част от съвета на шефовете в две от компаниите на укриващия се в Дубай с 19 обвинявания Божков. Същата Гроздева-Михова е и част от „ Промяната “ на Асен Василев и Кирил Петков.
 Списъкът на физическите лица по " Магнитски ", оповестен от Министерството на финансите, ръководено от Асен Василев  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа     Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа  Пепа Гроздева-Михова е шеф на една от компаниите на Васил Божков-Черепа
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР