Пепа Петрова, която навремето нахлу с гръм и трясък в

...
Пепа Петрова, която навремето нахлу с гръм и трясък в
Коментари Харесай

Помните ли Пепа и Синя прашка? Ето как изглежда сега

Пепа Петрова, която преди време нахлу с гръм и тропот в попфолка с песента си „ Синя прашка” проговори за живота си в чужбина пред Нова телевизия. Решила да заживее в Швейцария след гибелта на и се провела единствено за две седмици. Трудно си намерила работа, само че през днешния ден е удовлетворена от новия живот и горда от щерка си, която като се изключи че е студентка, работи и в банка. Връща се у нас по празниците, само че не пее по купони, а единствено на другарски сбирки. За огромния си шлагер „ Синя прашка “ споделя, че през годините й е донесъл огромни облаги.



„ Спечелих много пари преди време. Никой не е разчитал на възнаграждения или на заплата, ние сме взимали „ на черно “, тъй като контракти за певици нямаше. Бяхме от 13 до 15 индивида оркестър и беше в действителност жива музика. Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лв. на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили и продължавахме, и там пари… И ние не знаехме към този момент какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих.

Години си ме храни и в този момент си ме храни. Където изляза постоянно със „ Синя прашка “ ми се радват. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, само че по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили защо ли не “, спомня си звездата. Прозвището си „ Секса “, с което стана известна преди години, приема умерено.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР