Пеп Гуардиола вярва, че неговият Манчестър Сити е изправен пред

...
Пеп Гуардиола вярва, че неговият Манчестър Сити е изправен пред
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола не приема Лутън за даденост, тъй като Манчестър Сити търси край на малкия спад

Пеп Гуардиола има вяра, че неговият Манчестър Сити е изправен пред предизвикателство да се върне към успехите в Лутън този уикенд.

The първенците изкараха четири мача без победа във Висшата лига за първи път от 2017 година, откакто поредните равенства против Челси, Ливърпул и Тотнъм бяха последвани от проваляне от Астън Вила в сряда.

Очаква се да изоставят това те на Kenilworth Road в неделя, само че нарасналите Hatters демонстрираха някои бойни осъществявания при завръщането си във висшата лига и Гуардиола чака друго.

Мениджърът на City сподели: „ Те се оправят в действителност добре за метода, по който играят. Топ клубове като Ливърпул и Арсенал се бориха да завоюват против тях и няма да е по-различно за нас.

„ Но в това време ние сме подготвени за предизвикването. Ще продължим да работим. Това е, което би трябвало да създадем.

„ Ще отидем в Лутън, ще се приспособяваме към терена, тима, стила, който играят. Те направиха в действителност положителни неща, само че ние ще се опитаме да нало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР