Пеп Гуардиола не пропусна да се заяде с градския съперник

...
Пеп Гуардиола не пропусна да се заяде с градския съперник
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола жегна Манчестър Юнайтед

Пеп Гуардиола не пропусна да се заяде с градския противник Юнайтед, откакто Червените дяволи отмъкнаха значим човек от управлението на Гражданите.

Преди няколко дни Оскар Берада, който бе основна фигура в Сити и оказа помощ за привличането на Де Бройне и Холанд, изненадващо разгласи, че напуща, с цел да стане изпълнителен шеф в Юнайтед.
 Клоп напуща Ливърпул!
Клоп напуща Ливърпул!

Ето детайлности

Вчера Гуардиола бе запитан за случилото се и изрази мнение, че този ход не подсигурява завръщане към триумфите на градския противник.

" Може би те си мислят, че с този човек всичко ще се промени - поздравления. Ако това се случи, те ще би трябвало да построят естрада на Омар Берада, тъй като той ще я заслужава. В последна сметка обаче, Кевин де Бройне и Ерлинг Холанд към момента играят за нас, тъй че нещата не са толкоз елементарни " съобщи Пеп.

" Разбира се знанията на Омар отиват в Юнайтед и клубът ще тръгне напред, само че и ние ще се приспособяваме. Вчера го видях, прегърнахме се и му пожелах всичко хубаво, тъй като той е страховит човек " добави Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР