Пеп Гуардиола нарече твърденията, че Арсенал прекалява с празненствата, като

...
Пеп Гуардиола нарече твърденията, че Арсенал прекалява с празненствата, като
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола реагира на претенциите на Арсенал за „прекалено празнуване“ преди двубоя за титлата на Ман Сити

Пеп Гуардиола назова изказванията, че Арсенал прекалява с празненствата, като нелепости преди конфликта на Ман Сити с Артилеристите.

Микел Артета и неговият тим бяха подложени на щателна инспекция за празненствата им през този сезон, като особена рецензия беше непокътната за успеха им против Ливърпул. Победата над противниците им за купата накара испанския треньор да се втурне по тъчлинията, до момента в който капитанът Мартин Одегаард пое някои снимачни отговорности в края на деня.

Само една точка разделяща Арсенал и Манчестър Сити, елементарно е да се види по какъв начин ликуващи тържества могат да последват още веднъж. Отборът на Гуардиола ще се надява да откаже опцията на тима от северен Лондон и да повтори удобната победа, която записа предишния сезон на фона на предизвикването за купата на Арсенал.

Въпреки това Гуардиола изглеждаше отчаян, че беше помолен да вземе поради празненствата на някогашния си сътрудник. 53-годишният състезател явно не се тормози от това по какъв начин Артета реагир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР