Пеп Гуардиола нарече Ерлинг Хааланд най-добрият нападател в света“, след

...
Пеп Гуардиола нарече Ерлинг Хааланд най-добрият нападател в света“, след
Коментари Харесай

Гуардиола защити „най-добрия нападател в света“ Хааланд след критиките на Рой Кийн

Пеп Гуардиола назова Ерлинг Хааланд „ най-хубавият нападател в света “, откакто фронтменът на Манчестър Сити беше отъждествен на състезател от Втора лига от Рой Кийн.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед направи това наблюдаване в ролята си на анализатор на Sky Sports, откакто Хааланд направи празен гол в нулевото тъждество на Сити против противника за купата във Висшата лига Арсенал в неделя.

Кийн се съгласи Хааланд, който е отпред в класациите за голмайстори след спечелването на Златната обувка през предишния сезон, е със лична класа пред вратата, само че добави, че неговата цялостна игра е „ съвсем като състезател от Втора лига “.

Гуардиола не беше впечатлен от забележките, потвърждавайки, че Хааланд е съдействал за требъл триумфа на Сити през предишния сезон, преди да упорства, че всяка виновност за неналичието на гол против Арсенал би трябвало да бъде споделена от тима.

„ Не съм склонен с него, безусловно не “, сподели Гуардиола. „ Той е най-хубавият нападател в света и ни оказа помощ да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР