Пеп Гуардиола използва големия повод на гостуването на Манчестър Сити

...
Пеп Гуардиола използва големия повод на гостуването на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола беше забелязан да носи рядък часовник на стойност £1,1 милиона – а има само 50 от тях в света

Пеп Гуардиола употребява огромния мотив на гостуването на Манчестър Сити на Бернабеу във вторник вечерта, с цел да носи извънредно необичаен и безценен виждам.

Сити сподели шоу против Реал Мадрид в първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига, отбелязвайки няколко зашеметяващи голове при занимателно тъждество 3-3. Головете на Бернардо Силва, Фил Фодън и Йоско Гвардиол не бяха задоволителни за успеха, като Родриго, Винисиус Жуниор и Феде Валверде означиха в другия край в сходен жанр.

Това беше брилянтен мотив в испанската столица – и Гуардиола го означи, като разопакова един от най-впечатляващите си часовници. Босът на Сити носеше една от класическите си визии – черен пуловер с ролкова яка и блейзър – само че часовникът му притегли вниманието на някои.

Феновете с орлови очи видяха, че той носи необичаен часовник от разкош производителят Richard Mille назова Caliber RM27-01, който е част от сбирката на Rafael Nadal. Издаден през 2013 година, Richard Mille сътвори единствено 50 от ул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР