Пеп Гуардиола е изправен пред монументална криза с контузия преди

...
Пеп Гуардиола е изправен пред монументална криза с контузия преди
Коментари Харесай

Седем звезди на Ман Сити са изложени на риск да пропуснат сблъсъка с Арсенал, тъй като Пеп Гуардиола е изправен пред криза с контузия

Пеп Гуардиола е изправен пред монументална рецесия с травма преди конфликта на Манчестър Сити в тежка категория с Арсенал.

Шампионите ще посрещнат своя противник от Висшата лига Арсенал на Етихад през уикенда в мач, който може ненапълно да реши купата. Сити обаче е изправен пред вероятността да остане без седем от главните си имена - с Кевин Де Бройне измежду тези, чиято валидност остава под въпрос.

Сити също може да остане без Кайл Уокър, Джон Стоунс и Мануел Аканджи, откакто претърпяха травми по време на интернационалните си отговорности – което би оставило Гуардиола с някои огромни главоболия в отбрана, защото трима от защитната му линия няма да са разполагаем.

Де Бройне евентуално ще бъде най-голямата загуба, като Джак Грийлиш и Матеус Нунес също са изправени пред конкуренция с времето, с цел да съумеят да играят на Етихад. Едерсон е различен човек, който може да пропусне, защото бразилският вратар беше заставен да изтегли при равенството с Ливърпул преди някол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР