Пеньо Мангъров получи нова присъда от 6 години затворЗапознавал се

...
Пеньо Мангъров получи нова присъда от 6 години затворЗапознавал се
Коментари Харесай

Чешкия изнасилвал и изнудвал влюбени в него жени

Пеньо Мангъров получи нова присъда от 6 години затвор
Запознавал се с жертвите си и онлайн, и в интернет

Прокурорка му става юрист

Един крими воин получи следващата присъда – 6 години затвор за обезчестяване на жена, откакто заплашил нея и фамилията й. Размина му се пандизът за отвличането й, тъй като тя имала неблагоразумието сама да се качи в автомобила му. Пеньо Мангъров, прочут с прякорите Мангъра и Сашо Чешкия, ще търка наровете не за първи път. Той към този момент излежа присъда за същото полово закононарушение, само че очевидно престоят в килията му подейства зле. По знамение му се разминава и присъда от 20 години за ликвидиране в Чехия.

За първи път Чешкия е наказан за обезчестяване през 2004 година и влиза в пандиза. Докато лежи, в България се появява фейсбук и той си прави профил. Помпа мускули пред обектива и твърди, че се занимава със спорт и обича да чете. Любимата му книга била „ Мълчанието на агнетата " на Томас Харис, а обичаният му създател - Фройд. Събира куп почитателки. Шест години по-късно излиза на независимост, само че дори не мисли да спре с закононарушенията.

Пеньо Мангъров е от Карлово няма нищо общо с известния доктор от София, който е със същото фамилно име. Даже е казвал, че не харесвал името си Пеньо, желал да го смени, по тази причина и преди време държал най-близките му да го назовават Сашо.

Излиза от пандиза през октомври 2010 година, само че няколко месеца по-късно още веднъж е зад решетките. През юни 2011 година е арестуван след акция на ГДБОП в столичния квартал „ Люлин “. До ареста му се стига след траяло над половин година следствие. Антимафиоти още веднъж му щракват белезниците след сигнал за рекет. Той изнудвал за пари майка и щерка, с която имал интимни контакти и се срещнал във фейсбук. Той даже карал момичето да проституира в Гърция, пребивал и двете дами грубо. При ареста в дома му са открити документи за банков сейф на негово име, контракт за прекачване на заем от 60 000 лева, контракт за наем и мобилни телефони.

Чешкия постоянно правел клипчета на секс срещите си и заплашвал партньорките си, че ще ги популяризира в обществените режи, в случай че не му дават пари. На въдицата му се хваща и Ивелина И., с която се среща в следствения арест. Жената била на рандеву с гаджето си, а Мангъров желал да се види със собствен задържан другар. Докато седели един до различен, Чешкия й хвърлял влюбени погледи, взел й телефонния номер. Звъннал й няколко пъти, до момента в който я убеди да се видят. На първите две срещи бил любезен и занимателен, даже я завел в тежкарската си къща, без да я допре. Естествено връзките им стигнали до леглото, дамата била щастлива. Докато Пеньо внезапно се трансформирал – той станал недодялан и нападателен и й съобщил, че е записал интимните им срещи и изискал пари, с цел да не пусне записа в интернет. Необяснимият му сексапил притегля неустоимо и първата му жена – софийската прокурорка Соня Алексиева. Тя среща огромната си обич в ареста и запленена от красивия пандизчия се преквалифицира в юрист, с цел да го пази. Двамата се ожениха, до момента в който Чешкия е зад решетките, само че бракът им търпя единствено половин година. Тя бранеше правата му в правосъдната зала, само че за малко. Мангъров персонално я изгони от правосъдната зала и смени юриста си. След като излезе от пандиза обаче Мангъров потърси Соня Алексиева и заявява, че двамата ще останат другари вечно.

С жертвите Пеньо се запознавал по друг метод – и онлайн, и в интернет. Една от тях разкрил в Инстаграм. Момичето учело в университет Пловдив и почнало да си чати с 22 години по-големия Мангъров. Започнала свалка, която се пренесла във Вайбър. Най-накрая било взето решение двамата да се видят. На срещата Чешкия дошъл с първокласното си возило, само че щом студентката се качила, той заключил вратите и отпрашил към София.

Щом пристигнали в къщата му, Пеньо завлякъл вътре студентката и отсякъл: „ Имаш две благоприятни условия - или да те пребия, да те изнасиля и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния метод “.

Макар, че Чешкия има в досието си голям брой полови издевателства, той е много известен измежду дамите. Преди няколко години две известни дами се хванаха за косите поради него. Бившата му държанка Ели Кузмова-Владкова, и тогавашната му брачна половинка - Мис Силикон 2011 - Лили Иванова, си размениха остри реплики в ефир на тематика Чешкия. „ Мачото “ не крие любовта си към лукса, движи се с първокласни коли, джипове, отсяда в скъпи хотели, вечеря в известни заведения за хранене.

Психолози настояват, че Пеньо Мангъров се насочил към бизнеса с изнудване от ненавист към дамите. Те считат, че е естествено образован, оцеляващ, с помощта на умеенето си да манипулира, където може душевен, където не - физически. Колкото и невероятно да звучи, Мангъров изпитва комплекси към мъжете, поради което е насочил експанзията си към дамите.

Отменят 20-годишната му присъда
Обвиняват го за две убийства в Чехия


Във Facebook се хвали с мускули от пандиза.

Пеньо Мангъров бе обвинен за две поръчкови убийства в Прага през 1998 и 1999 година Той е апетитен за доближен на разстреляния през 2004 година във Варна Михаил Манолов. След 1994 година двамата са били дружно в Чехия. Първоначално Пеньо бе наказан на 20 година затвор поради гибелта на Ладислав Цимерман на 27 декември 1998 година Трима чехи бяха посочени за негови съучастници. По -късно присъдата му беше анулирана от апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на окръжната прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка му Мартина, твърдеше прокуратурата. По другото обвиняване - за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе приет за почтен. „ Нямам нищо общо и с двете убийства, ще видите, че съдът ще го разбере най-сетне “, съобщи Мангъров след привършване на процеса тогава. Той твърдеше, че по това време не е бил в Чехия, а негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив удостовери алибито му.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР