Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от Игри на волята, набързо

...
Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от Игри на волята, набързо
Коментари Харесай

Гатьо от Игри на волята оцелял под дъжд от куршуми, пленили го талибани и...

Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от " Игри на волята ", небрежно се трансформира в един от най-коментираните участници от този сезон на риалити формата. 41-годишният пловдивчанин първо провокира серия от насмешки поради някои свои дейности, а по-късно натрупа точки с искреност и естествено поведение.

Като командос в Кербала и Дивания, на няколко пъти е попадал под дъжд от патрони и дори е прекарал месец  във военнопленнически лагер – време, за което не приказва доста, известно е единствено, че е гладувал. По време на задача в Ирак е бил и заложник на талибани, написа show.blitz.

Гатьо е попадал в няколко рискови обстановки, а другояче самият той се показва като " неосъждан, неотстъпчив, хладнокръвен "  и още на 18 години постъпва в Силите за специфични интервенции – с една дума командос. Има над 150 скока с парашут, взел участие е и в действителни бойни дейности. Напуска, с цел да изкара повече пари, и да купи дом на фамилията си.

От 15 години е персонална защита на състоятелен предприемач, чието име не загатва, само че по всичко проличава, че става въпрос за представител от подземния свят. Според слуховете той е пазил и към този момент починалия Алексей Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР