Пентагонът заяви, че ще отнеме до 60 дни и над

...
Пентагонът заяви, че ще отнеме до 60 дни и над
Коментари Харесай

САЩ казват, че изграждането на кея за хуманитарна помощ в Газа може да отнеме 60 дни

Пентагонът съобщи, че ще отнеме до 60 дни и „ над 1000 сили “ за построяването на плаващ пристан и път край крайбрежията на Газа за доставка филантропична помощ в обсадената територия.

Службите от армията и флота на Съединени американски щати няма да стъпят в Газа по време на строителството, сподели в петък представителят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър, до момента в който обрисуваше комплицираната логистична интервенция за изпращане на помощ в анклав, окупиран от съдружника на Вашингтон Израел.

Планът за коридора за незабавна помощ идва на фона на задълбочаващо се отчаяние измежду съдружниците на Израел поради неуспеха му да предотврати филантропична рецесия в Газа, където по-лесните сухопътни пътища за доставка на помощ са затворени. В северната част на анклава, който в този момент е под израелски боен надзор, към 300 000 цивилни са на ръба на глада, предизвести Организация на обединените нации.

Американските сили ще построят плаващия пристан, който ще получава помощи от кораби, натоварени в Кипър, сподели Райдър. По-малки кораби ще транспортират помощта от кея до път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР