Пентагонът вече е дал мълчаливо разрешение на Украйна да нанася

...
Пентагонът вече е дал мълчаливо разрешение на Украйна да нанася
Коментари Харесай

Пентагонът разреши на Украйна да нанася удари с дронове по територията на Русия?

Пентагонът към този момент е дал безмълвно позволение на Украйна да нанася удари с дронове навътре в Русия, заяви през днешния ден лондонският " Таймс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8518
Според вестника след започването през октомври на всекидневни съветски ракетни офанзиви против цивилни Пентагонът е ревизирал оценката си за рисковете от войната в Украйна.

Ключов детайл от преоценката е ново мнение по въпроса дали оръжейните доставки за Киев могат да доведат до военна борба сред Русия и НАТО.

Това е доста развиване в деветмесечната война сред Украйна и Русия и в този момент Вашингтон евентуално ще достави на Киев оръжия с по-голям обхват, написа " Таймс ".

Изданието цитира американски защитителен източник, който споделя: " Ние към момента прилагаме същите оценки за ескалация, само че опасността от ескалация са промени спрямо началото ". По думите на източника " в този момент е друго ".

Според украинската осведомителна организация УНИАН източникът от Пентагона е споделил, че Съединени американски щати упорстват само пред украинските военни да употребяват предоставено им американско оръжие, като  " съблюдават интернационалните закони на войната и Женевските конвенции ". Тоест съветски фамилии да не стават цели или да се вършат опити за очистване на съответни лица на съветска територия, пояснил той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР