Пентагонът в САЩ няма капацитет да тества адекватно заплахите, които

...
Пентагонът в САЩ няма капацитет да тества адекватно заплахите, които
Коментари Харесай

САЩ призовават за по-добро тестване на заплахите от хиперзвукови оръжия на Русия

Пентагонът в Съединени американски щати няма потенциал да тества съответно заканите, които съставляват версиите на хиперзвукови оръжия, разработвани от Руската федерация и Китай, написа Bloomberg, базирайки се на отчет на военното бюро за тествания, оповестява РИА Новости.

„ Министерството на защитата би трябвало да усъвършенства симулацията на офанзиви на съперника, тъй като не може да потвърди съответно, че може да реализира нужното „ ранно разкриване на входящи ракети и дейно следене “ и прихващане “, сподели организацията, цитирайки отчета на бюрото.

По-специално, Министерството на защитата на Съединени американски щати няма задоволително открити пространства на полигоните за тествания.

„ Съществуващите тестови площадки от (щат) Хавай до (щат) Вирджиния, където има коридори, чисти от цивилни, ще бъдат затрупани с нарастване на търсенето с повече от 50% до 2025 година, в случай че не бъдат разширени “, сподели Bloomberg в декларация.

Според тестовото бюро Пентагонът също не може да показва по време на тестванията дарба за сполучлив удар по цели на сушата и в морето, които са предпазени от радар и датчици.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР