Пентагонът предупреди, че Украйна може да се изправи пред избор

...
Пентагонът предупреди, че Украйна може да се изправи пред избор
Коментари Харесай

Пентагонът очаква Украйна да загуби още градове

Пентагонът предизвести, че Украйна може да се изправи пред избор от кои градове да се откаже, в случай че американската помощ не бъде възобновена.

" Ако не получим нужното финансиране... Украйна ще би трябвало да направи избор и решения за това кои градове може да задържи ", сподели Сабрина Сингх, говорителка на защитата на Съединени американски щати, съобщи The Telegraph.

Тя прикани Камарата на представителите да одобри " неотложно " пакет от помощ от 95 милиарда $, който включва към 60 милиарда $ за Украйна, като предизвести, че в случай че не го създадат, Съединени американски щати няма да могат да обезпечат сериозна поддръжка за Киев. Тя добави, че Съединени американски щати могат да стартират да дават отбранителна помощ на Украйна " много бързо ", в случай че Конгресът одобри законопроекта.

 Коментарът ѝ беше изработен дни, откакто Русия завладя град Авдеевка в Източна Украйна – това беше най-значимата победа за съветската окупаторска войска отдавна насам. Руският президент Владимир Путин сподели, че на фронта в Украйна е настъпил повратен момента в интерес на Москва.

Путин съобщи още, че Русия би трябвало да продължи да напредва след рухването на Авдеевка. Украинската войска сега изпитва сериозен дефицит на муниции. Няма изгледи и в околните седмици Конгресът на Съединени американски щати да вземе по този начин значимото за Киев решение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР