Пентагонът не е информирал четири дни за хоспитализацията на американския

...
Пентагонът не е информирал четири дни за хоспитализацията на американския
Коментари Харесай

Politico: Пентагонът не казал на Белия дом 4 дни, че Лойд Остин е в болница

Пентагонът не е уведомил четири дни за хоспитализацията на американския министър на защитата Лойд Остин, заяви Politico, цитирайки двама чиновници.

Остин беше признат в болничното заведение в понеделник, 1 януари, а обществеността и Конгресът бяха осведомени за това едвам в петък.

Според обявата информацията за хоспитализацията на Остин " пристигнала като потрес " за висшите чиновници, в това число съветника по националната сигурност Джейк Съливан, които не знаели за затрудненията, които министърът на защитата е имал след здравната процедура.

подред публикацията Конгресът е бил известен за заболяването на Остин единствено 15 минути преди Пентагонът да издаде обществено прессъобщение.

Телевизионният канал NBC, базирайки се на свои източници в държавните кръгове, твърди, че 70-годишният министър е прекарал няколко дни в интензивното поделение, предавайки работата си на своя заместител Катлийн Хикс.

Самият Остин разгласи в документално изказване в събота вечерта, че се възвръща и чака скоро да се върне в Пентагона. Той призна, че би могъл да се оправи по-добре с информирането на обществеността за здравословните си проблеми.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР