Пенсионирането не влиза в плановете на Клинт Истууд - на

...
Пенсионирането не влиза в плановете на Клинт Истууд - на
Коментари Харесай

91-г. Клинт Истууд не спира с ездата и екшъна

Пенсионирането не влиза в проектите на Клинт Истууд - на 91 години легендата на Холивуд освен снима кино лентата " Cry Macho ", само че още веднъж язди кон и раздава юмруци.

Лентата излиза в Съединени американски щати през днешния ден. Тя е завръщане към уестърна, който популяризира артиста. В продукцията Истууд е в ролята на някогашния родео първенец Майк Майло, който приема последна задача. Той би трябвало да отиде в Мексико, да откри сина на някогашния си началник и да го научи да язди.

" Идеята за този филм пристигна преди четиридесет години ", спомня си Истууд. " Твърде млад съм за тази роля, за какво не поканим Робърт Мичъм ", споделил тогава той на продуцента.

Продукцията тогава не се осъществила и след няколко десетилетия кариера Клинт Истууд счита, че към този момент е задоволително зрял за облика на Майк.

Лауреат на голям брой награди " Оскар " и " Златен глобус ", както и други оценки, Истууд става международна кинозвезда със спагети уестърните на Серджо Леоне през 60-те години на предишния век. През 1971 година дебютира и зад камера.

Новият му филм излиза в петък по едно и също време по кината в Съединени американски щати и на платформата НВО Макс, предава Българска телеграфна агенция.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР