Пенсионирането може да бъде радостно време в живота на човек.

...
Пенсионирането може да бъде радостно време в живота на човек.
Коментари Харесай

5 причини, поради които пенсионерите трябва да купуват застраховка за дългосрочни грижи

Пенсионирането може да бъде радостно време в живота на човек. Работните ви дни завършиха, можете да прекарате времето си в отмора и, в случай че сте го възнамерявали вярно, имате доста спестявания, с цел да се издържате.

Един проблем, който обаче може да ви попречи да се насладите изцяло на пенсионирането си, е вероятността да харчите огромни пари за грижите, от които ще се нуждаете, когато остареете. И един от методите за евентуално покриване на тези разноски е закупуването на застрахователна лавица за дълготрайни грижи.

Започнете да пазарувате за застрахователна лавица за дълготрайни грижи през днешния ден.

5 аргументи, заради които пенсионерите би трябвало да купуват застраховка за дълготрайни грижи

Въпреки че сигурно можете да закупите тази полица преди да се пенсионирате, някои специалисти в действителност споделят, че наближаването на пенсионната възраст е най-хубавото време за покупка политика. Джеси Сломе, създател на Американската асоциация за застраховка за дълготрайни грижи, споделя, че идеалното време за покупка е сред 55 и 65 години.

" Този артикул изисква претендентът да дава отговор на много строги здравни условия ", Сломе споделя. „ След възрастта за допустимост на Medicare стартират да се откриват и вкарват в медицински досиета проблеми, които дисквалифицират хората да бъдат признати. “

Ако неотдавна сте се пенсионирали или сте на път да се пенсионирате, може да желаете да потърсите дълготрайни грижи застраховка. Ето за какво:

За да отбраните активите си

Услугите за дълготрайни грижи са скъпи. Самостоятелна стая в старешки дом коства приблизително над 9 000 $, съгласно най-новото изследване на разноските за грижи на Genworth. Ако живеете в изключително безценен район, може да е доста повече.

Получаването на застраховка за дълготрайни грижи може да ви помогне да спестите пари от тези разноски. Този артикул работи като всеки различен осигурителен артикул - плащате награди авансово в подмяна на компенсации надолу по линията. Въпреки че има риск да не се нуждаете от толкоз покритие, колкото плащате, покритието ви защищава и от нуждата да плащате огромни суми от джоба си.

Това освен ви разрешава да употребявате парите си за други неща, само че също по този начин ви оставя с имущество, което да предадете на вашите деца или близки.

Пазарувайте онлайн за дълго- застраховка за срочни грижи и защитавайте бъдещето си през днешния ден.

За да получите най-хубавата грижа

Slome отбелязва, че съществуването на застраховка за дълготрайни грижи ви дава благоприятни условия както за типа грижи, които получавате, по този начин и за това кой ще ги дава.

Ако нямате застраховка за дълготрайни грижи, може да се окажете в позиция да се пазарите за здравни услуги. Когато става въпрос за дълготрайни грижи, вие желаете най-хубавото – и получавате това, за което плащате.

Инвестирането в застраховка за дълготрайни грижи в този момент може да ви помогне да сте сигурни, че ще можете да си осигурите допустимо най-хубавата грижа, когато имате потребност от нея.

За да запазите своята самостоятелност

Ако нямате застраховка за дълготрайни грижи, може да разчитате на други хора да ви оказват помощ — което може да значи, че не сте в положение да вършиме нещата съгласно вашите условия. Със застраховката за дълготрайни грижи обаче можете да получите помощта, от която се нуждаете, като в същото време запазите контрола върху живота си.

За да не се отразяват разноските на другите

Ако имате потребност от дълго -срочни грижи и не можете да си ги позволите, разноските може да паднат върху други – като вашето семейство. Ако обаче инвестирате в застраховка за дълготрайни грижи в този момент, те могат да бъдат спокойни, знаейки, че се грижите за вас.

„ Ако живеете дълъг живот, до 80-те, 90-те и по-късно, възможностите са необикновено високо, че ще имате потребност от услуги, които ние назоваваме дълготрайни грижи “, споделя Сломе. „ Това не се покрива от Medicare и по този метод хората ще харчат спестяванията си (доход след пенсиониране) или ще принудят околните си към живот, изпълнен с грижи. “

Тарифите ще стават по-високи с възрастта

Ако желаете да получите най-хубавите цени, най-хубавото време да инвестирате в застраховка за дълготрайни грижи може да е преди да се пенсионирате. Все отново можете да закупите застраховка за дълготрайни грижи по-късно, въпреки и против по-високи награди. Или може да ви откажат изцяло. Сломе споделя, че след 70-годишна възраст хората рядко ще преминат здравна подготовка за дълготрайни грижи.

Така че неотдавна пенсионираните и тези, които скоро ще се пенсионират, може да желаят да стартират да изследват опциите си овреме, с цел да се заключат като допустимо най-ниска награда.

Изводът 

Застраховката за дълготрайни грижи е артикул, който ви разрешава да получавате грижите, от които се нуждаете, когато остареете, без финансовата тежест да плащате от джоба си. Ако неотдавна сте се пенсионирали или стартирате да се подготвяте за пенсиониране, може да помислите за вложение в застраховка за дълготрайни грижи. Не забравяйте обаче, че колкото по-дълго чакате, толкоз по-високи ще бъдат вашите награди, тъй че може да ви е от изгода да действате бързо.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР