Пенсионираната легенда на НБА Шакил О'Нийл е обявен за първия

...
Пенсионираната легенда на НБА Шакил О'Нийл е обявен за първия
Коментари Харесай

Шакил О`Нийл е обявен за президент на баскетболното подразделение на Reebok, Алън Айвърсън е назначен за вицепрезидент

Пенсионираната легенда на НБА Шакил О'Нийл е разгласен за първия президент на баскетболния отдел на Reebok, заяви компанията в сряда.

Компанията също по този начин разгласи, че някогашният популярен НБА Алън Айвърсън ще се причисли към напъните на О'Нийл като вицепрезидент на марката по баскетбол.

Новосъздадената позиция е част от опита на Reebok да навлезе още веднъж в професионалния баскетбол, сподели компанията.

„ Развълнувани сме да разтеглим партньорството си с Шакил с това историческо предопределение, “ сподели изпълнителният шеф на Reebok Тод Крински. „ С комбинацията от неговата надълбоко вкоренена история с Reebok и преобладаващо въздействие, което е оказал върху играта, няма никой по-добър от този човек, който да поеме кормилото и да поведе нашата марка назад към възобновяване на полагащото й се място и доминация в баскетбола. “ < /p>

О'Нийл е сътрудник на Reebok от десетилетия - той подписа с марката обувки преди сезона на новобранците през 1992 година, което по това време беше най-голямата договорка за утвърждение на компанията в миналото, се споделя в изказването.

В новата си позиция членът на Залата на славата ще управлява баскетболната тактика на Reebok и ще „ култивира партньорства “ с тимове и спортисти, с цел да помогне на марката да придобие ново значение и владичество в професионалния спорт, както и нова марка покупко-продажби с сегашни играчи, се изяснява в известието за новините.

В отговор на известието О'Нийл просто сподели в изказване: „ Върнахме се, скъпа! Приготви се. “ Не е ясно до каква степен О'Нийл, който е и водещ на цялостен работен ден в " Inside the NBA " на TNT, ще взе участие в новата роля.

Айвърсън също по този начин е дълготраен сътрудник на компанията за обувки и в новата си роля се чака да „ движи набирането на играчи, начинания на локално равнище и общности, както и активиране на спортисти като Iverson Classic. “ < /p>

О'Нийл, считан за един от най-доминиращите центрове в историята на НБА, игра 19 години в лигата, като завоюва четири трофеи, три с Лос Анджелис Лейкърс и една с Маями Хийт. Той беше разгласен за най-ценния състезател в лигата през 2000 година  

Айвърсън, един от най-революционните голмайстори, играли в играта, прекара по-голямата част от 14-годишната си кариера с Филаделфия 76-ърс, извеждайки ги до едно Участие във финалите на НБА, които изгубиха от Лейкърс на О'Нийл през 2001 година, през същия сезон той беше разгласен за MVP на НБА.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР