Пенсиониран декан на университет беше намерен застрелян в главата на

...
Пенсиониран декан на университет беше намерен застрелян в главата на
Коментари Харесай

Пенсионираният декан на университета във Върмонт е намерен застрелян на пътека близо до кампуса. Сега полицията издирва нейния убиец

Пенсиониран декан на университет беше открит убит в главата на пешеходна пътека покрай кампуса на Castleton на държавния университет на Върмонт, където е работила, и управляващите търсят този, който е умъртвил обичания учител.

Смята се, че почетната Флеминг, пенсиониран декан по образованието в университета и брачна половинка на писателя, притежател на премията „ Пулицър “ Рон Пауърс, е влезнала в пътеката покрай кампуса към 16:00 часа. четвъртък и е открит мъртъв по-малко от час по-късно, заяви полицията на щата Върмонт.

Съдебният доктор откри, че 77-годишният Флеминг е погубен от огнестрелна рана, сподели полицията.

Към събота няма задържан обвинен.

„ Заподозреният се счита за въоръжен и рисков “, сподели щатската полиция на Върмонт. „ Обществеността се приканва да остане бдителна и нащрек за подозрителни лица и действия и да рапортува всичко съмнително на щатската полиция на Върмонт на телефон 802-773-9101. Съветите също могат да бъдат изпращани анонимно онлайн.

Полицията търси „ представляващо интерес лице “, разказано като мъж с къса алена коса, висок към 5 фута 10 инча. За последно е забелязан облечен с мрачно сива тениска и черна раница.

Следователите молят локалните компании и членовете на обществеността да прегледат записите от камерите за наблюдаване за допустима информация.

Кампусът Castleton на университета е отворен в понеделник, с цел да обезпечи „ подкрепяща среда за тези, които желаят да се съберат “, само че студентите ще бъдат освободени от клас. Редовните образователни часове ще бъдат обновени във вторник.

„ Сърцата ни са с членовете на нашата общественост, които преподаваха с Honoree и я имаха като обичан преподавател по време на престоя си в Castleton “, се споделя в изказване на учебното заведение, оповестено във Фейсбук.

„ Десетки студенти се възползваха от ученията и проучванията на доктор Флеминг. Преди да се причисли към Castleton, тя също е била член на факултета в Trinity College, Middlebury College и Icahn School of Medicine в Mount Sinai. Honoree живееше в Касълтън със брачна половинка си Рон Пауърс, притежател на премията „ Пулицър “ и създател на бестселъри на New York Times “, споделиха от учебното заведение.

Пауърс е съавтор на книгата „ Знамената на нашите татковци “, бестселър на New York Times за мъжете, взели участие в известното издигане на знамето по време на борбата при Иво Джима през 1945 година Той също по този начин печели премия Пулицър през 1973 година

„ Нашите най-дълбоки съболезнования към нейния брачен партньор, Рон, фамилията и приятелите. Това е невероятна покруса за кампуса на Касълтън и за целия щатски университет на Върмонт “, споделиха от учебното заведение. „ Почетникът доста ще липсва. “

Холи Ян от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР