Пенсионерски клуб Берковски кестен“ посрещна скъпи приятели и гости от

...
Пенсионерски клуб Берковски кестен“ посрещна скъпи приятели и гости от
Коментари Харесай

Пенсионерски клуб „Берковски кестен“ посрещна гости от Румъния

Пенсионерски клуб „ Берковски кестен “ посрещна скъпи другари и посетители от пенсионерски клуб в Бъйлещ по линия на културния и туристически продан сред побратимените градове Берковица и Бъйлещ.
Приятелската намира се реализира по покана на кмета Димитранка Каменова и на ръководителя на клуба Иванка Коцева. По остаряла българска традиция гостите бяха посрещнати с питка, сол и китка цвете.
Кметът Димитранка Каменова и ръководителят на клуба Иванка Коцева приветстваха гостите и изрекоха насладата и задоволството си от осъществената среща.
„ Радвам се, че дружбата ни се трансформира в традиция и се надявам побратимяването сред градовете ни да продължи да сплотява жителите им. Бъдете здрави, все по този начин усмихнати и енергични. Вие притежавате един непреклонен дух, на който откровено се удивлявам. Продължавайте все по този начин с усмивки и въодушевление да посрещате всички събития в живота си. Благодарение на обществено насочената политика на Община Берковица всички клубове на хората от трета възраст получават дотации. Уверявам Ви, че и за в бъдеще може да разчитате на поддръжка от страна на общинското управление ”, сподели в обръщението си Каменова.
Мирча Топузо – Председател на клуба в Бъйлещ показа, че е признателен на Господ и историята за другарството, за топлите усеща и за прелестните мемоари, които пази от всички осъществени срещи.
След проведена разходка из културните забележителности в града, срещата сред двата клуба продължи с същински празник за душата с доста музика, тостове, танци и въодушевление.
Бяха поднесени дарове персонално на всеки един от гостите, обезпечени от Община Берковица. Също по този начин, дарове бяха разменени и сред ръководителите на пенсионерските клубове на двата града.
Денят беше безоблачен и изпълнен с наслада. Срещата със остарели другари сгря сърцата на пенсионерите, които споделиха дружно незабравими мигове, приятни мемоари, диалози и обещания за нови вълнуващи срещи.
Община Берковица ще продължи да поддържа и да оказва подпомагане на хората от третата възраст за реализиране на сходни вълнуващи срещи и в бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР