Пенсионерите и британците с по-високи доходи в крайна сметка ще

...
Пенсионерите и британците с по-високи доходи в крайна сметка ще
Коментари Харесай

Пенсионерите и богатите големи губещи от правителството на торите, казват мозъчни тръстове

Пенсионерите и британците с по-високи приходи в последна сметка ще бъдат огромните губещи от измененията в налозите и обществените помощи, прокарани в сегашния парламент, сочейки забележителна смяна в политическа тактика на ръководещата Консервативна партия.

Анализът след предизборния бюджет на канцлера Джереми Хънт демонстрира, че от повече от 60 % от пенсионерите, които заплащат налог върху прихода, болшинството ще бъдат с £650 годишно в по-зле до 2027 година промени в политиката през последните години. Данъкоплатците пенсионери с по-високи ставки ще изгубят повече от £3000 годишно, съгласно мозъчния концерн Institute for Fiscal Studies.

Отделно проучване на мозъчния концерн Resolution Foundation демонстрира, че като цяло богатите данъкоплатци са най-големите губещи от данъчните промени на консервативното държавно управление. Установено е, че горната пета от разпределението на приходите ще загуби приблизително £1500 до 2027-28 година, до момента в който типичното домакинство ще завоюва £420.

Общата сума на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР