Пенсионерът, който уби въоръжен крадец в дома си, се казва

...
Пенсионерът, който уби въоръжен крадец в дома си, се казва
Коментари Харесай

Това е пенсионерът, който уби крадец

Пенсионерът, който умъртви въоръжен апаш в дома си, се споделя Ричард Озбърн-Брукс, заяви „ Скай нюз “. 78-годишният мъж беше задържан от полицията в югоизточната част на английската столица Лондон.

Близо час след среднощ двама крадци влизат в дома на британеца, който спи на горния етаж със брачната половинка си. Единият от тях е бил въоръжен с отвертка. Полицията е задържала възрастния мъж и го разпитва.

След като вижда крадците, 78-годишният пенсионер е нападнал единия от тях, нанасяйки му прорезна рана в гърдите. Малко по-късно 37-годишният апаш е умрял в болничното заведение.

Възрастният мъж е в пандиза по обвинявания в ликвидиране. Говорител на полицията разкри, че притежателят на дома е бил ранен по ръцете. Нараняванията му не са животозастрашаващи. Вторият апаш е избягал преди идването на полицията.

Съсед на задържания съобщи, че Ричард Озбърн-Брукс не би трябвало да бъде съден за това, че се е защитил в личния си дом. Друг комшия пък съобщи, че в региона кражбите са зачестили доста през последните месеци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР