Пенсионерът, който се прости със 100 000 лева, след като

...
Пенсионерът, който се прости със 100 000 лева, след като
Коментари Харесай

Измаменият с 100 000 дядо разказа още за подлата схема

Пенсионерът, който се елементарни със 100 000 лв., откакто стана жертва на брутална телефонна машинация , се споделя Владимир Зюмбюлев. Възрастният мъж разкри, че част от парите, които е дал бандитите, били от касата на жилищната кооперация.
 
" Обади ми се един човек на име Пламен Марков - от Четвърто районно се показа и сподели, че щели да ми се обадят телефонни измамници - една тайфа, която била доста жестока, само че да бъда спокоен, че той е отсреща. И сподели да не се обаждам към този момент по стационарния телефон, да му дам джиесема да контактувам с него и ми сподели да не затварям ", описа Зюмбюлев пред
 
" В петък към края, когато събрах към този момент всичките пари - ошушках всичко, което имах, и той ми сподели: " Недей да споделяш с никого, с родственици (понеже имам сестра, недей на нея да казваш) и аз споделям: " Добре ". И тук се появи един различен и сподели: " Аз съм полковник Василев ". Той ми сподели в действителност: " Няма да споменаваш на никого нищо за това, тъй като водещия на акцията - сподели ми едно име, само че това е без значение, има жена, има деца и те, тъй като са рискови, могат да му взривят жилището ", добави той.
 
" Чувствам се непоносимо. Слушал съм предизвестията, които вървят по радиото, само че един дявол беше влезнал в мен. Парите може да се набират, само че здравето не може. Три пъти съм лежал тази година в болница. Имам доста задължения, в кооперацията вършим ремонт на покрива и тези пари ми изгоряха. Сега не зная от кое място ще ги набира ", вайка се възрастния мъж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР