Пенсионерът бил един от първите, които били глобени по новия

...
Пенсионерът бил един от първите, които били глобени по новия
Коментари Харесай

Писна Му! 76-Годишния Борис Яхна Старата Волка И Нарочно Помля 12 Тузарски Джипа И Лимузини!

Пенсионерът бил един от първите, които били санкционирани по новия закон. Установено било, че на личния му сектор има оранжерия, издигната без нужните документи, предава обстоятелства.бг.

Той решил да отмъсти мъчително на служителите след несполучлив опит да апелира санкцията.

Гневният мъж прикрепил червен байрак със сърп и чук към шофьорската врата на автомобила си „ Газ М-21 “ „ Волга “ от 1959 година До мястото на лидера сложил високоговорител, по който скандирал революционни лозунги против бюрократите.

Към обяд, когато към административната постройка се били натрупали повече от дузина вносни джипове и други първокласни коли на локални чиновници, той се доближил с волгата и почнал лудо да разрушава колите.

„ Той крещеше, че властимащите са станали напълно нагли и скоро ще изискат пари и за въздуха. Сякаш, сякаш искаше завръщането на руската власт. Ние гледахме от прозореца и беше в действителност ужасно - ускоряваше, врязваше се в джиповете и се чуваше мощен тон, а колата му бе посмачкана, само че се движеше ", споделя един от локалните поданици, който живее наоколо.

В резултат на случая са потърпевши дванадесет скъпи задгранични автомобила, някои от които са били преобърнати от мощните удари. Минимум четири от колите не могат да бъдат възобновени. Очевидци оповестяват, че преди да дойде полицията, самите служители се опитвали да спрат сами пенсионера, единият от тях даже извадил револвер и изстрелял няколко изстрела, само че без резултат.

Пенсионерът се отказал едвам след 20 минути, когато колата му била блокирана от камион до стената на постройката. Отбелязва се, че неговата " Волга " е оживяла след повече от две дузини конфликти и до последно била в придвижване, единствено бронята ѝ била леко намачкана. Първоначално лекарите желали да хоспитализират възрастния мъж, само че полицията и чиновниците упорствали за неотложно задържане и прекачване в полицейското ръководство за разпит.

Пенсионерът може да бъде наказан на до 15 години затвор, огромна санкция и обезщетения за всички потърпевши.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР