Пенсионер, изчезнал от дома си, бе открит от ловци издъхнал

...
Пенсионер, изчезнал от дома си, бе открит от ловци издъхнал
Коментари Харесай

Ловец откри трупа на изчезнал пенсионер

Пенсионер, липсващ от вкъщи си, бе открит от ловци умрял в полето край монтанското село Крива бара. 83-годишният Цветан Суролийски бе разгласен за търсене на 11 август, откакто излязъл от къщата си в село Медковец и не се върнал до вечерта, заяви Bulnews.

Местни поданици обявиха, че са го видели да върти педалите на колелото си из селото, само че по-късно като че ли потопен вдън земя. Близките на дядото, който страдал от деменция, потърсиха помощ от Министерство на вътрешните работи и полицията стартира търсене.

В събота по здрач 37-годишният Страхил Н. от село Крива бара съобщил в Районното ръководство на полицията в Лом, че по време на ловджийски излет, източно от селото, до черен път, водещ към село Медковец, се е натъкнал на мъртвец на мъж. Пристигналата на мястото оперативна група е открила, че тялото е на Цветан Тодоров Суролийски. По натрупа не са открити забележими следи от принуждение.

Останките на мъжа са превозени в монтанската болница за аутопсия. Работата по изясняване на случая продължава полицията в Лом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР