Пенсионер даде 100 000 лева на телефонни измамници – как

...
Пенсионер даде 100 000 лева на телефонни измамници – как
Коментари Харесай

Как даваш 100 000 лева на ало измамници - с фалшива терористична история

Пенсионер даде 100 000 лв. на телефонни измамници – по какъв начин обаче се е случило това? Оказа се, че композиция от основаване на неуравновесеност и боязън е главната причина за случилото се.
Обади ми се мъж, който се показа като Пламен Марков и за чиновник на Министерство на вътрешните работи. Той ми сподели, че телефонни терористи – чеченци, руснаци, българи и роми, върлуват и би трябвало да си скрия парите, тъй като те разполагали с апарат, с който да засичат дали имаш пари. Това описа мъжът пред Нова телевизия.
Малко по-късно, 15-тина минути по-късно, ми се обади мъж, който почна да ме ругае и да желае парите ми. Този диалог го слушаше „ служителят на МВР” – посредством GSM-а, изиска ми номера и ми се обади от там.
След случилото се, пенсионерът почва да събира пари, в това число средства, получени от продажба на парцел. Парите не са единствено негови - имало е и пари на кооперацията, в която живее, които трябвало да бъдат употребени за ремонт. Той е отишъл на четири пъти да оставя пари и полезности. Усетил е, че има нещо неправилно, чак по-късно.
Яд ме е на тази глуповатост и лековерност, с която постъпих, приключи тъжно възрастният мъж, който отхвърли да покаже лицето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР