Пенсиите за осигурителен стаж и възраст в нашата страна са

...
Пенсиите за осигурителен стаж и възраст в нашата страна са
Коментари Харесай

БСП: Пенсиите са неадекватно и неоправдано ниски, трябва да се преизчислят

Пенсиите за застрахователен стаж и възраст в нашата страна са несъответстващо и безпричинно ниски, а в пенсионно-осигурителната система са насъбрани проблеми и деформации, за които този бюджет на ДОО не предлага решение.
За сметка на това п редлаганите тук бюджетни политики на процедура ще довежда до от ден на ден пенсионери, които ще живеят под прага на бедността “,
Това уточни националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Гьоков по време на дебата по предлагането на социалистите за преизчисляване на пенсиите “.
„ Освен всички други неща тук е и нашето предложение за преизчисляване на пенсиите. Това наше предложение не е зародило по този начин непринудено. Това е поредно и кардинално от доста време “, акцентира Гьоков.
Гьоков регистрира, че 6.7 % нарастване на пенсиите не взема решение казуса с несъответстващо ниските пенсии. Той връчи на министър Сачева подписка от 1800 пенсионери от Шуменско във връзка с пенсиите. Според него казусът с ниските приходи е най-сериозен във връзка с пенсиите.
По думите му на предлагането на Българска социалистическа партия за преизчисляване на всички пенсии заслужава да се обърна внимание, тъй като съдържа решения както за повишение на приходите на пенсионерите, по този начин и за превъзмогване на разликите сред остарели и нови пенсии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР