Пенисът не е постоянно в ерекция. Мекият пенис не казва

...
Пенисът не е постоянно в ерекция. Мекият пенис не казва
Коментари Харесай

Важни факти за пениса, споделени от личния опит на един мъж

Пенисът не е непрекъснато в ерекция . Мекият пенис не споделя всичко. Няма по какъв начин по него да разберете какъв брой огромен ще е той в ерекция. Може да наподобява наедрял в увиснало положение, а след това единствено леко да се втвърди. Може висящ да наподобява дребен, само че да нарасне след това в пъти. Да, в пъти. Примерно три пъти.

При по-грубо фелацио най-вече може да пострада тънката ципа на кожичката на главата. Внимавайте със зъбите, поучава създателят от mamamia.bg.

Студът в действителност предизвиква известно стесняване на пениса , само че единствено в увиснало положение. Размерите му в ерекция не се въздействат от студа.

Когато мъжете си оправят " междукрачието ", нормално това е поради тестисите . По-често неудобството е там. И не ги чешат, просто си ги наместват.

Невъзможно е пенисът да е ситуиран надолу в крачола на панталона и да е в ерекция . А в случай че е – е много мъчително.

Понякога еректиралият пенис може да излиза отвън горната линия на боксерите и банския. Не при всички мъже, несъмнено. Но от време на време това може да аргументи стеснение на мъжа, доста по-рядко – и „ неприкрита “ горделивост, тъй като няма да е възпитано.

Ерекциите имат степени. Състоянията на пениса не са единствено „ мек “ и „ мегатвърд “.

Когато е в най-твърдата си ерекция, пенисът стои по-скоро нагоре, към корема, не напред като ориентиран револвер.

Ако хванете по този начин добре еректирал пенис и го наведете напред и надолу като ориентиран револвер, може да е доста неприятно и мъчително за притежателя му.

Един от мъжките страхове и по-чести контузии на пениса по време на секс е при поза с партньорката от горната страна, когато при по-неконтрулиеромо нейно придвижване тя се измъква от пениса, а в идната секунда с цялата си тежест, неуцелила, просто го прекършва с огромна мощ внезапно от горната страна. Фрактура, вътрешен кръвоизлив, разкъсване… Пещеристите тела, цялостни с кръв, в подобен миг, са доста лесни за подобен вид контузия.

Обрязан пенис по нашите ширини може би е окей единствено за някои дами . Главата на пениса без кожа е с (малко, само че все пак) понижена сензитивност за мъжете. Темата за хигиената е въпрос на хигиена, не на кожа на главата на пениса. Медицинските аргументи за обрязване са обособена тематика, по която не мога да разясня.

Освен дължината за по-пълноценно чувство за партньорката, значима е и дебелината на пениса. Както и размера на главата. Както и ръбът под главата. Както и релефът по тялото на пениса. През цялото време имам поради пениса единствено в еректирало положение.

Нормално е от време на време ерекцията да спада по време на секс , да е непълна и променлива. Мъжете не сме машини – подвластен и от партньорката, несъмнено.

Твърди се, че при по-дълго време без секс тестисите на мъжете посиняват и болят.

Винаги готовият пенис най-често е и бързак. По предписание вторият път постоянно се получава с по-голяма дълготрайност по отношение на първия, даже и за бързаците.

Ако ритнете мъж в пениса, болежка няма. Болката е при шут в тестисите.

Ако ритнете мъж в тестисите и след това незабавно съжалите, може да му помогнете – в случай че цункате, да мине, няма да мине. По-добре по този начин: той ляга по тил с изпънати крайници, а вие още веднъж го ритате, само че този път в стъпалата. Помага общо взето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР