Пенисът на алигатора не се изключва; той не се пълни

...
Пенисът на алигатора не се изключва; той не се пълни
Коментари Харесай

Пенисът на алигатора е постоянно еректирал, но се показва само когато е необходимо

Пенисът на алигатора не се изключва; той не се цялостни с кръв, а поддържа непрекъсната ерекция с помощта на гъстата мрежа от колагенови нишки в него.

Откриването на това му неповторимо качество е изненада за група откриватели, както можете да видите в долното видео, което в действителност, в действителност не ви предлагаме да гледате, в случай че сега сте в офиса. В него Брандън Мур от Техническия университет в Луизиана прави дисекция на прясно починал мъжки алигатор и когато скалпелът му влиза в контакт с тазовия нерв, пениса на животното се освобождава.

Даян Кели от Масачузетския университет разгласява публикация за гениталната специфичност на това създание и работата ѝ разкрива, че пенисът на алигаторите не се нуждае от отичане, за разлика от тези на бозайниците, птиците и други влечуги. Вместо това той поддържа непрекъсната ерекция, като е построен от плътни пластове колаген – главният систематичен протеин в съединителните ни тъкани.

Ако не знаете по какъв начин наподобява пенисът на алигатора, то това е с основателна причина. Те не го развяват непрекъснато от външната страна на тялото си като други животни, а прибират 10-сантиметровия си призрачно бял придатък зад нещо, наречено помийна яма.

Странно, само че Кели открива, че пенисът също по този начин няма мускулатура, а е твърда конструкция, която се намира върху леватора на клоаката, без да е прикрепена към него. Чрез манипулиране на леватора при мъртви животни Кели съумява да пресъздаде избухливото деяние на члена, което видяхме във видеото на Брандън Мур.

Това демонстрира, че точно този мускул е разрешил на непрекъснато еректиралия пенис да изхвърчи на открито с самоувереност, като е притиснал клоаката, изтласквайки го с компактен колаген на открито. Когато мускулът се отпусне пък, сухожилията придърпват пениса на алигатора назад.

Ето към този момент знаете.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР