Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, след

...
Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, след
Коментари Харесай

Пенелопе Круз разкрива, че се страхува да шофира, след като е гледала прегазването на сестра си: „Това е страхотна травма“

Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, откакто видя по-малката си сестра, Моника Круз, блъсната от кола.

„ Страх ме е да карам “, сподели носителят на Оскар пред Elle в изявление, оповестено в четвъртък. „ Сестра ми беше прегазена от кола пред мен, когато бях на 8 или 9. “

49-годишната актриса от „ Ванилово небе “ си спомня блестящо деня на случая, обяснявайки по какъв начин „ времето е спряло “, до момента в който е изпадала в потрес.

„ Това е огромна контузия, тъй като я видях да губи схващане. И бях вцепенена в болничното заведение, казвайки на хората: „ О, сестра ми преди малко беше прегазена от кола “, сподели тя.

46-годишната Моника в последна сметка се възвърне изцяло, само че четирикратната номинирана за Златен глобус призна, че „ би изпаднала в нервност “, в случай че беше очевидец на ужасяващия случай като възрастен.

Пенелопе беше напомнена за нейната контузия от детството, до момента в който популяризираше спортния трилър на режисьора Майкъл Ман „ Ферари “.

За още Шеста страница, която обичате......

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР