Пенелопе Крус удари поредния джакпот в кариерата си - знойната

...
Пенелопе Крус удари поредния джакпот в кариерата си - знойната
Коментари Харесай

Донатела Версаче скочи срещу създателите на филма за убийството на брат й

Пенелопе Крус удари следващия джакпот в кариерата си - знойната испанка и майка на две дъщери се трансформира в секси русокоска поради Донатела Версаче.

"Отговорността е доста по-голяма, когато би трябвало да играеш жив човек. Затова и щом Райън Мърфи ми се обади, с цел да ми предложи ролята, споделих, че първо би трябвало да се обяда на Донатела и да поговоря с нея. Чак по-късно бих могла да приема ролята.

Донатела ми сподели, че в случай че някой би трябвало да я играе, то фактът, че съм тъкмо аз, я прави доста щастлива, тъй като съгласно мен тя знае какво усещам към нея и Джани. Те са едни от най-милите хора. За мен

Самата Донатела обществено съобщи, че не поддържа самия сериал и няма нищо общо с него. В изявление за "La Repubblica " артистичният шеф и вицепрезидент на основаната в Милано фешън къща съобщи:

"Не съм гледала сериите, нито имам желание да ги виждам, тъй като ме боли от обстоятелството, че след толкоз доста години не престават да показват Джани по толкоз неправилен и нямащ нищо общо с истината метод. Нито аз, нито който и да е от фамилията ни сме оторизирали изработката на този сериал или пък имаме нещо общо с него ".
Първият епизод от сериала ще бъде излъчен на следващия ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР