Пенчо Милков от БСП и Диана Иванова от ГЕРБ се

...
Пенчо Милков от БСП и Диана Иванова от ГЕРБ се
Коментари Харесай

Избирателната активност в Русе е около 5%

Пенчо Милков от Българска социалистическа партия и Диана Иванова от ГЕРБ се борят за гласовете на хората в Русе. В града изборната интензивност е извънредно ниска. До момента единствено 5% от русенци са дали своят вот на балотажа.

Вижте и още в директното включване на Александър Марков.

Без нарушавания и без сигнали за нарушавания отвориха всички 217 изборни секции. 4 са жалбите, подадени през последните дни, една - в границите на днешния ден.
Ще гласоподавам за положителното на Русе, за възстановяване на живота, на всичко в Русе, хиляди работи би трябвало да се създадат, с цел да се върнат хората, заплащането в Русе е под всякаква рецензия.За чист и прекрасен град и най-много - за дупките по улиците, за децата да има повече място - градинки.Отивам да гласоподавам, с цел да изберем заслужен кмет. Искаме първо да бъде чист, да не се спъваме по тротоарите като вървим, желаеме ония фабрики, които ги имаше, отново да станат фабрики.На балотажа няма претенденти, за които желаеме да гласуваме, само че просто считам, че би трябвало да изберем нещо и главните проблеми, съгласно мен, на Русе - замърсяването на въздуха.Аз персонално не бих дал своя вот.То няма смисъл да гласуваме, тъй като всичко е купено към този момент.Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР