Пенчо Милков от БСП е новият кмет на Русе. Пред

...
Пенчо Милков от БСП е новият кмет на Русе. Пред
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Качеството на въздуха в Русе е непосредственият приоритет

Пенчо Милков от Българска социалистическа партия е новият кмет на Русе. Пред репортера ни Александър Марков тази заран Милков разяснява, че проблемите на града са ясни за неговите поданици.

Пенчо Милков: На първо място - това е въздухът. И съгласно мене, който и да беше определен за кмет, това би трябвало да е абсолютният му приоритет. След това - довеждане докрай на започнатите поправки. Има улици в центъра, които би трябвало да се завършат. Трябва да навляза в нещата, с цел да бъдат сполучливо приключени.
Обезпечението за идната зимна конюнктура в града също е измежду непосредствените цели на Милков. За автомагистралата Русе-Велико Търново Милков разяснява:
Има одобрено трасе, минаха всички правосъдни каузи, оттук нататък въпросът е в държавното управление за обезпечаване на финансиране. Ще бъда извънредно деен в тази тенденция, както са били дейни преди мене досегашният кмет и регионалният шеф. Мисля, че всички русенци, институционално и личностно сме единни по въпроса за автомагистралата.
Вижте и още в директното включване на Александър Марков.
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР