Peloton потъна до най-ниската си цена в историята в четвъртък,

...
Peloton потъна до най-ниската си цена в историята в четвъртък,
Коментари Харесай

Акциите на Peloton достигнаха рекордно ниско ниво, след като свързаната фитнес компания отчете нова загуба, понижава насоките

Peloton потъна до най-ниската си цена в историята в четвъртък, откакто регистрира нова загуба и даде хладка прогноза на вложителите, до момента в който свързаната компания за извършения продължава да битка след горещата линия от пандемия.

Продажбите паднаха до $744 милиона през второто тримесечие, което ръководителите на компанията считат за най-важното тримесечие. Това се равнява на 6% спад от преди година и колосалните 34% спад от преди две години. Базираният в Ню Йорк Peloton загуби 54 цента на акция през интервала и не е разгласил тримесечна облага на акция от три години.

Peloton предвижда доходи за четвъртото тримесечие сред $700 и $725 милиона, под анализатора прогнози за 750 милиона $. Компанията също по този начин понижи насоките си за продажби за цялата година до диапазон сред 2,68 милиарда и 2,75 милиарда $, което е спад от предходната прогноза за 2,8 милиарда $.

Акциите на Peloton паднаха с още 23% по време на обедната търговия в четвъртък до $4,27. Преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР