Пеле е в болница след претърпяна операция по отстраняване на

...
Пеле е в болница след претърпяна операция по отстраняване на
Коментари Харесай

Пеле претърпя операция

Пеле е в болница след претърпяна интервенция по премахване на израстък в дебелото черво. Футболната легенда употребява обществените мрежи, с цел да уведоми почитателите си и да ги успокои, че към този момент се усеща по-добре.

" В събота прекосих интервенция за унищожаване на съмнителна дясноразположена лезия в дебелото черво. Туморът бе открит по време на рутинни проби през предходната седмица. За благополучие мога да се веселя на огромните победи дружно с вас ", написа трикратният международен първенец.
View this post on Instagram

Проблемът е бил открит при рутинни медицински прегледи в болница " Алберт Айнщайн " в Сао Пауло. Бизнес мениджърът на 80-годишния бразилец - Джо Фрага, показа пред осведомителния уебсайт " Глобо ", че причина за терзание няма.

Наскоро на Пеле се наложи да опровергава информация, че е изгубил схващане. " Не съм се замайвал и съм в доста положително здраве. Отидох за профилактичните ми прегледи, които не съумях да направя преди поради пандемията ", заяви легендата в обществените мрежи.

Влошаващото се здравословно положение на Пеле е тревожно. Той беше сниман в инвалидна количка през 2017 година, колабира и престоя в болница към месец, откакто посети мондиала в Русия през 2018 година, мина и през интервенция за унищожаване на камъни в бъбреците през 2019 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР