Пеле е в болница от шест дни поради здравословен проблем,

...
Пеле е в болница от шест дни поради здравословен проблем,
Коментари Харесай

Приеха Пеле в болница

Пеле е в болница от шест дни заради здравословен проблем, само че 80-годишната бразилска легенда не е съществено болен, разкри консултант на някогашния нападател.

Информационният уебсайт Globo съобщи, че Пеле минава рутинни медицински прегледи в болничното заведение „ Алберт Айнщайн " в Сао Пауло, когато бил открит казусът. Бизнес мениджърът на бразилеца Джо Фрага показа, че няма причина за терзание. „ Пълни тестове/скенери/колоноскопия/кръв и други ", написа той в известие. „ Не прави всичко в един ден ".

Новината идва дни, откакто Пеле бе заставен да опровергава информации, че е изгубил схващане. „ Хора, не съм се замайвал и съм в доста положително здраве. Отидох за профилактичните ми прегледи, които не съумях да направя преди поради пандемията ", написа той в обществените мрежи.
Докато здравето му на 80 години остава относително положително, Пеле бе сниман в инвалидна количка през 2017, колабира от отмалялост и бе закаран в болница за към месец, откакто посети Мондиал 2018 в Русия, като претърпя и интервенция за унищожаване на камъни в бъбреците през 2019.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР