ПЕКИН (АП) — В Пекин и Киев разделението между Китай

...
ПЕКИН (АП) — В Пекин и Киев разделението между Китай
Коментари Харесай

Китай тръби за нарастващия износ на автомобили за Русия, докато неговият пратеник води преговори в Украйна

ПЕКИН (АП) — В Пекин и Киев разделянето сред Китай и Европа по отношение на войната в Украйна беше на показ тази седмица.

Докато китайски делегат кръстосваше Европа за договаряния за преустановяване на войната, неговият началник, външният министър Ван И, разтръби внезапно повишаване на търговията сред Китай и Русия – което Западът вижда като обезпечаване на икономическа избавителна линия за Москва, която подкопава глобите тя се наложи, с цел да се опита да окаже напън върху Русия да се отдръпна от Украйна.

„ Руският природен газ влезе в хиляди семейства в Китай и китайските коли се движат по улиците на Русия, което изцяло показва мощната резистентност и необятни вероятности за взаимноизгодно съдействие “, сподели Уанг на годишна конференция в четвъртък.

Часове по-късно на китайския делегат Ли Хуей беше даден обзор на ужасите на войната от украински публични лица в Киев. Не беше ясно по какъв начин реагира Ли. Китай разгласява малко изказване в петък, в което се споделя единствено, че Ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР