Пекарството е хоби за мнозина, но не липсват и индивиди,

...
Пекарството е хоби за мнозина, но не липсват и индивиди,
Коментари Харесай

Кексът е по-задоволяващ от секса, според британско проучване

Пекарството е занимание за мнозина, само че не липсват и човеци, които след претрупан работен ден поставят престилката и се развихрят в кухнята, с цел да противодействат на напрежението, написа в. "Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Допитването измежду 2000 фенове пекари демонстрира, че една трета от тях се отдават на заниманието, с цел да се разтоварят от всекидневното напрежение.

Двама от трима участници в анкетата споделят, че когато ги налегне неприятно въодушевление, пекарството е чудесно средство за подобряването му.

Според резултатите от изследването, преобладаващото възприятие, когато човек се настрои на режим "Печене ", е благополучие. Следват чувството за успокоение и съсредоточаването.

Една трета от интервюираните британци не крият, че приготвянето на идеалното печиво е по-задоволяващо и работи по-добре против стрес от секса.

"Приготвянето на печива подтиква креативното изложение по същия метод, по който композирането на музика или рисуването на картини. Това на собствен ред води до възстановяване на цялостното богатство ", споделя психоложката доктор Линда Пападопулос.

Допитването демонстрира също, че хората намират в този тип активност поле за креативна изява, както и средство да привлекат децата в кухнята и да прекарат качествено време с тях.

Основният източник на предписания, които множеството човеци съблюдават прецизно, е "Мама ". Любителите пекари черпят ентусиазъм и от бабините предписания, както и от готварските книги.

Голяма част от участниците в анкетата споделят, че най-хубавото на пекарството е опцията да споделиш собственоръчно подготвен артикул със фамилията или другари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР