Пекарна Стефани е основана през 1998 година и е известна

...
Пекарна Стефани е основана през 1998 година и е известна
Коментари Харесай

Вкусна помощ при всеки празник! Ако все още не сте се научили да правите козунаци, пекарна Стефани ще ги направи вместо Вас!

Пекарна Стефани е учредена през 1998 година и е известна с производството на тестени храни и закуски. Продуктите и суровините, с които компанията работи са висококачествени и усърдно подбрани.

Пекарна Стефани е позната на мнозина с вкусните банички и милинки заран, съпроводени с боза и айрян. Освен в всекидневието, пекарна Стефани е голяма помощ за доста семейства при всеки празник. Козунаци, самун, погачи, баници и сладки печива се вършат обичайно всяка година.

Както знаем козунакът е сладостен ритуален самун, който обичайно се подготвя за Великден. Символизира тялото на Исус Христос, по този начин както боядисаните в алено яйца символизират кръвта му. В наши дни, обаче, козунакът към този момент не е единствено набожен знак, а се е трансформирал в хранителен артикул, тип тестен сладкиш, който може да се откри целогодишно в комерсиалната мрежа. От специфичното козуначено тесто се подготвят и други сладкиши като рула и кифли.



В пекарна Стефани може да намерите огромно многообразие от прясно изпечени козунаци. Важно е да извършите предварителна поръчка и записване. Може да избирате сред:
Традиционен козунакСпециален - с локум и стафидиКозунак единствено със стафидиКозунак с шоколадови капкиТрадиционен козунак 1 кг.
Освен козунаците може да закупите и козуначени рула с заряд от:

- боровинка;

- мармалад,

- шоколад и други

В пекарна Стефани може да намерите огромно многообразие от хлябове - от пшенично брашно, ръжено - грахамен, изцяло от грахам - пълнозърнесто пшенично брашно и
самун от лимец. Пекарната разполага със лична каменна мелница, в която се мели брашното и това подсигурява на 100% качеството на пълнозърнестите брашна.

В пекарната с изключение на закуски се вършат още и пици, разнообразни по величина погачи и баници.

Фурната е желана и поради сладките и солени крицини, които са приготвени по специфична гръцка рецепта.



От 2008-ма година пекарна Стефани създава боза по класическата технология - със захар, а неотдавна оферират и боза от лимец.

От 2010-та година компанията се е специализирала и в произвеждането на трапезна вода по метода на противоположната осмоза, която понижава минералността на водата и я пречиства от биологични съставки.

Не забравяйте, при всеки празник– Великден, Коледа, рожден ден, женитба или кръщене, пекарна Стефани ще ви предложи най-вкусните печива!



Фирмата разполага с производстени бази във Варна, собствен превоз и лична разпространителска мрежа.

Офис:

Варна, ул. Хаджи Димитър 27
телефон за поръчки: 0897 835 626,  052 332 227

телефон на шеф: 0899 983 225 
факс: 052 332 227

Facebook - пекарна Стефани

www.pekarni-stefani.com/

Пекарни и работно време може да видите ТУК.

*Реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР