Пегингът е дейност за двама, която включва проникване в ректума

...
Пегингът е дейност за двама, която включва проникване в ректума
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за аналната практика - пегинг

Пегингът е активност за двама, която включва навлизане в ректума на колегата с дилдо. Има разлика сред пегинг и други форми на анална стимулация с дилдо, защото главната цел на пегинг е да подтиква простатния мускул на колегата.
Мускулът на простатата е ситуиран на към 10 сантиметра във вътрешността в ректума при хора с пенис. Хората, които се интересуват от стимулиране, постоянно изследват с пръсти, преди да включат сътрудник - това ви разрешава да се запознаете с това ново чувство и зоните, които реагират най-добре на досег.
Пенис коланът в жанр долни дрехи предлага по-малко благоприятни условия за контролиране, само че може да бъде отлична алтернатива за двойки, които търсят усъвършенстван надзор. Коланите в жанр долни дрехи придържат играчката по-близо до тялото, осигурявайки спомагателна опора и комфорт по време на приложимост и могат да се перат в пералня.

Кои са най-хубавите позиции за пегинг?
Има доста неща, които могат да повлияят на преживяването на хората, в това число темп, дълбочина и ъгъл. Това са значими фактори, които би трябвало да имате поради. Кучешката поза е известен избор, тъй като разрешава на даващия да има по-голям обсег на придвижване и надзор. Ако занапред стартирате да изследвате аналната игра, са целесъобразни пози, които дават надзор на приемника. Мисионерският секс е чудесна опция за начинаещи. В тази позиция проникнатият може да спусне тялото си върху дилдото със свое лично движение, като контролира ъгъла, до момента в който се движи надолу.

Какво ми е належащо за пегинг?
Ще ви е нужен комфортен страп-он колан, непретенциозно дилдо и лубрикант на водна основа. Анален релаксант е незадължително усъвършенстване, което може да помогне за разширение на мускулите на сфинктера и да го приготви за навлизане. Коланите с каишки се оферират в доста стилове. Ако това е първият ви път, когато фиксирате, изберете по-късо дилдо или анален бът плъг, който може да се закрепи, с цел да поддържате проникването комфортно.

Как мога да се преборя с част от дискомфорта?
Може да е мъчно да преодолеем част от обуславянето, което сме изпитали, обвързвано с анусите ни. Напълно обикновено е да почувствате прочут дискомфорт, когато някой ви каже, че дупето ви е магическа зона за наслаждение – опонира на всичко, което са ви казвали като дете. Анални релаксанти могат да се употребяват, с цел да оказват помощ на тялото ви да се почувства по-възприемчиво към навлизане, само че може да откриете, че най-хубавият метод да се отпуснете е да отделите време. Вашите сътрудници могат да ви оказват помощ да се почувствате по-комфортно, като ви оказват помощ да създадете релаксираща конюнктура – предлагането на масаж или приготвянето на гореща вана може да бъде превъзходен метод да ви отпусне физически и душевен.
Не забравяйте, че аналният канал не се самосмазва. Винаги използвайте лубрикант, когато стимулирате ректума, с цел да предотвратите мъчителни разкъсвания и ожулвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР