Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е

...
Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС

Пеевски уточни още, че предлагането на водача на Демократична България е включвало пенсиониране на Бойко Борисов

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи в коридорите на Народно събрание, че Христо Иванов е изискал поддръжката на Движение за права и свободи, с цел да стане президент. Той описа за свои диалози с Христо Иванов и Кирил Петков, на които е сввидетел е бил и Йордан Цонев. По време на тези диалози водачите на ПП/ДБ са заявявали упоритостите си също по този начин да пенсионират Бойко Борисов, по думите на Пеевски.

" Нещата са чудовищни. Такова нещо не се е случвало в България - кавги след кавги. Тези хора са обраснали с кешове ", уточни Пеевски във връзка вчерашните излезли записи с Кирил Петков и Асен Василев.

" Г-н Цонев ми натресе тази Шехеразада Христо Иванов. Аз не желаех да се срещам с него, тъй като знаех неговите обвързаности с олигарха Иво Пркопиев ", съобщи още Пеевски.

Той уточни още, че предлагането е включвало Пеевски да стане министър председател. Пеевски твърри още, че задачата на Христо Иванов е била да разбие Политическа партия и да стане водач на дясното в България.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР