“Пеевски е радиоактивен и токсичен, както за Борисов, така и

...
“Пеевски е радиоактивен и токсичен, както за Борисов, така и
Коментари Харесай

Цветан Василев: Пеевски е радиоактивен и токсичен за Борисов и ДПС

“Пеевски е радиоактивен и отровен, както за Борисов, по този начин и за Движение за права и свободи, той беше прикрит, с цел да може по някакъв метод да се поизчисти лицето на Движение за права и свободи и да се понижи натискът върху Борисов. Докъде ще стигнат възможни следствия против него, които към днешна дата наподобяват нереалистични – това няма да стане до момента в който Гешев е отпред на прокуратурата, а Цацаров е началник на антикорупционната комисия”, съобщи банкерът Цветан Василев.

За предаването “Алтернативата” по TV1 Цветан Василев разгласи, че е бил рекетиран да трансферира свои компании под натиска на властта, упражнявана от Борисов и Пеевски. Според Василев Борисов и Пеевски си имали свое ООД, което е 50 на 50 сред двамата.

“Аз за кюлчета не съм чувал, те са станали съвременни след мене”, сподели той и продължи, че в радушен диалог с Борисов през 2012 година водачът на ГЕРБ му загатнал, че и най-силният предприемач може да бъде съборен от страната. Той сподели: “Ето виж Ходорковски (руски бизнесмен) и “Юкос” е имал цялостен флот самолети, само че Путин го приземи единствено с два МиГ-а”. С една дума ми сподели: “Нищо, че имаш аероплан, и теб ще те приземим”, изясни Василев.

С над 20 млн. лева е ощетена страната през Правителствената болница, като е закупено здравно съоръжение за 30 млн. лева, което действително е коствало 8 млн. лева, заяви Цветан Василев и уточни, че това е ставало, с помощта на шефа на болничното заведение.

Силата на Пеевски е идвала с Движение за права и свободи, добави той. Но по-скоро и Движение за права и свободи и задкулисието ще се опитат да го отклонят, с цел да не може следствията против Пеевски да доближат до самия център. Пеевски е предопределен за бушон и той рано или късно ще изгори, уточни още някогашният банкер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР