Пеевски държи на верижка половината кабинет.Татяна Дончева, адвокат и лидер

...
Пеевски държи на верижка половината кабинет.Татяна Дончева, адвокат и лидер
Коментари Харесай

Цитат на деня: Пеевски държи на верижка половината кабинет

" Пеевски държи на верижка половината кабинет ".

Татяна Дончева, юрист и водач на " Движение 21 " пред Би Ти Ви.

Тя обвърза името на депутата от Движение за права и свободи и издател със договорката за ЧЕЗ с думите: " Сега се ослушват и споделят няма да скапваме на Пеевски покупко-продажбите, тъй като Пеевски държи на верижка целия кабинет. И тоя половин кабинет за пандизчиите и надзирателите няма пари и грандомански ни вика: " Кои сте вие, че ще разваляте договорката с ЧЕЗ, та ние имаме задължения... "

По думите й министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов " се е натресъл в тази обстановка и няма по какъв начин да се оправи ".

" Няма по какъв начин да бъде измислено държавно управление, по-зависимо от външни ползи. Когато външните ползи ви знаят сметките в чужбина, далаверите тук, предишното, вие сте безусловно прочетена книга ", съобщи Дончева и разказа схемата: " България е докарана до положение, в което Българска комунистическа партия ръководи - кланът Живков е ГЕРБ, кланът Лилов е Българска социалистическа партия, на Първо, Второ основно и Шесто (бел. ред - разузнаването, контраразузнаването и политическата полиция в комунистическата Държавна сигурност) са Патриотите и Доган и Движение за права и свободи са непосредствено на ръководство на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и Ви Ти Би (бел. ред. - евентуално Дончева има поради съветската " Внешторгбанк " ). Това е ситуацията и от него излизане няма, като ми каже някой, че няма опция споделям - има, изберете си Марешки или Слави. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР